Következő kiállításunk

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Rólunk

Üdvözli Önt a 23 éves múltú klub

A 424-es Vasútmodellező Klub hazánk egyik talán legnagyobb, rendezvényeit tekintve az egyik leglátogatottabb és legismertebb vasútmodellező klubja.

 

Az általunk szervezett kiállításokon az alábbi méretarányú terepasztalokkal találkozhat:

H0

46 méter

N

83 méter

TT

35 méter

Z

8 méter

Vezetői üdvözlet

Élmény mindenkinek!

Az ezredfordulóhoz közeledtünk amikor néhány, vasútmodellezés iránt érdeklődő barátommal elhatároztuk, hogy alakítunk egy vasútmodellező klubot.

Rossz példák voltak előttünk, ezért a legfőbb célkitűzésünk az volt, hogy a mi klubunkat ne csupán a vasútmodellezés iránti vonzalom, hanem a barátság, a közös programok, az érdekmentes összetartozás érzése kovácsolja és tartsa össze.

2021-ben, húsz év után kijelenthetem, hogy elképzelésünk valóra vált.

Ismerjen meg minket!

Világok

Klub élet

A 424-es Vasútmodellező Klub 2001 óta folyamatosan növekszik, kiállításainkra igyekszünk minden évben új modulokkal, új szakaszokkal kedveskedni látogatóinknak.  

Az évek során a kiállítási anyagaink sok más, egyedülálló látványossággal gyarapodott. Büszkék vagyunk a favonatos játszóházra mellyel úttörő módon először biztosítottunk az egészen kicsiknek vonatozási lehetőséget kiállításainkon. 

Nyílt napokon pedig betekintést lehet nyerni az építés különböző fázisaiba, ahol megtapasztalhatja, hogyan jön létre egy új táj, egy új világ.  

A következő oldalakon megismerkedhet a már felépített terepasztalainkkal.

Video

424-es Vasútmodellező klub kiállítása az Északiban

Oldalunkon folyamatosan frissíteni fogjuk a kiállításainkon készült videókat, érdekességeket, információkat! 

Támogatóink

Köszönjük támogatóinknak a felajánlásokat! 

CsaliFutár horgász webáruház

Rólunk mondták

„9 és 12 éves fiaimat vittem el az egyik kiállításra. Arra tippeltem, hogy 15 perc alatt végig szaladnak és mehetünk máshová. Tévedtem!
Összesen 3 órát töltöttünk el a terepasztalok között. Mindent megnéztek, amit lehetett megnyomkodtak. A kiállítók minden apróságra felhívták a látogatók figyelmét, így az avatatlan szemek is csodálatos részleteket láthattak. Kiváló program lehetőség őszies napokon. Lehetne több esemény! 

Család

„Nagyon szép volt a kiállításuk! Nem is gondoltam volna, hogy ilyen közel van a gyerekkor, nagyon köszönöm az élményt!”

Nyugdíjas bácsi

„Három gyermekkel nehéz mindenki számára megfelelő és tartalmas program lehetőséget találni, ami még meg is fizethető! A legutóbbi kiállításon mindannyian jól éreztük magunkat. 

Édesanya